tisdag 31 augusti 2010

Matcha väska med plånbok

Jag har lovat att lägga upp de här bilderna på bloggen. En kille som vill köpa väska till sin tjej har lite svårt att välja.
Så här är det, tjejen har en plånbok i beige/brun/vita cubik-mönstret. Den tycker hon om, hon lär tycka om TOUS i allmänhet. Nu skall hon få en väska som matchar.
På översta bilden finns den lilla fyrkantiga i samma färg, den är urfin. Visserligen ganska liten men det ryms mera än man anar i den. 1.904:-. Fast hon gillar inte att det inte är en axelrem i skinn. Det är ju inte det för den här modellen är lite sportigare.
Men då har vi väskan bakom som har prickar i "kaos-mönster". Den är också fin. Det är en handväska som inte går att bära x-over men som lätt och ledigt går upp på axeln. 2.768:-. Handtagen är i skinn.
Slutligen så har vi en beige skinnväska som är en av mina personliga favoriter. Den är i mjukaste kalvskinn och axelremmen är i skinn. Den går dessutom att förlänga om man vill bära sin väska x-over. 2.622:-
Sen har vi dom här två. En lite större väska i samma mönster och färg som plånboken. Det ser ut som att det är ett lock över väskan men locket skyddar bara ett ytterfack. Längst upp är en dragkedja in i själva väskan. Och axelrem i skinn. 2.336:-.
Bredvid har vi en Cubik Line väska. Samma mönster men bara linjerna som är markerade. Snygg klassisk modell med axelrem i skinn. 2.915:-
Nu hoppas jag att ni kan hitta en favorit.

Inga kommentarer: