onsdag 12 oktober 2011

Rosa Tous är i Stockholm

Nu är de här, Rosa Oriol Tous och hennes dotter Rosa Tous. Visst är det förvirrande med namnen, det heter nästan likadant.
Jag mötte upp dem igår på deras hotell och sedan tog vi en tur till butiken. Vi promenerade långsamt längst Biblioteksgatan och när vi kommer så långt fram att man kan se TOUS butiken sken hon upp. Jag såg direkt att hon fått syn på den rosa lilla pärlan på Stureplan.

Här står vi utanför butiken och får ett första intryck. Det är Hanna, min PR-tjej, Alba, familjens assistent, Rosa Oril och Rosa Tous. De tycker Stockholm är fint och rent. Lugnt på gatorna, fina butiker. Men kallt. De lämnade Barcelona på morgonen och då var det 28 grader där. Möttes av ynka 9 gradigt Stockholm.

Inne i butiken har vi gjort i ordning fönstren med specialkollektioner. Vi visar dem i kväll. Rosa och Rosa fick hjälpa till med att planera vissa av fönstren.

Sen promenerade vi vidare på stan. Vi tittade in till de flesta skandinaviska designers. Filippa K, Hope, Whyred mm. Naturligtvis besökte vi NK. Gud så vackert, sa Rosa. Fantastisk byggnad.

Kvällen avslutade med en trevlig middag.

Inga kommentarer: