fredag 30 mars 2012

Modevisning

Det har varit väldigt mycket de senaste dagarna,vilket är anledningen till den här totala frånvaron av uppdateringar här. Vi tar igen det nu. I onsdags var vi med på en modevisning. Butiken Aces  (finns på Lidingö) hade modevisning på Forresta Hotell. Vi var inbjudna för att visa väskor och smycken. Härlig kväll!!
Visningen hade temat mor-dotter. Här är några bilder från genrepet. Modellerna tränar in vilken runda de skall gå. Annika Duckmark går först, hon är proffs och inte bara det, hon är otroligt ödmjuk och trygg. Hon tog på bästa sätt hand om de modeller som kände sig lite osäkra. För det roliga med den här visningen var att modellerna var lokala förmågor i alla åldrar och storleker. Jättehärligt att se. Så tillåtande och så lätt att se sig själv i alla kläderna eftersom modellerna såg ut som en själv.
Här står vi och tittar på repetitionerna. Sittplatserna för gästerna är klara med fina goodiebags. 150 gäster kommer snart.

Bakom scenen ser det ut såhär. Välorganiserat än så länge. Varje entré var färgbestämd. Första färgen orange.
Här är Annika med sin "mamma"
En entré var turkos och lime. Ser ni den tuffa väskan. Så snygg! Kostar 2.750:-, vi har en kvar.
Här är växlingen mellan näst sista entrén som är maritimt med vitt, rött och marinblått. Den vita clutchen för 1.400:- passar utmärkt.
Finalen var utan smycken och väskor. Då gick alla åtta modeller in i fina blusar som är specialdesignade av Aces. Ljuvliga skapelser i pastellfärg. Det går åt 6 meter tyg att sy en sån blus.

Jag har inga bilder från visningen, som vanligt, eftersom jag jobbar bakom scenen hela visningen igenom.
Men kul var det.
Ni bara måste besöka butiken om ni är i närheten.
En kul nyhet är att från hösten kommer de att sälja TOUS väskor där.

Inga kommentarer: