lördag 29 januari 2011

Nu skyltar vi om

Det är Alla Hjärtans Dag den 14:e februari och det kan man inte missa om man kommer hit.
Jo det kan man ju, man kan tro att det bara är så himla hjärtligt här hos oss.
Så i varje fönster har vi lite trevliga hjärtan.
Här är det mycket brunt och trot om ni vill, men det är snyggt. Den randiga bruna stenen heter tigeröga. Det senaste vi fått är det breda armbandet i tigeröga med en silvernalle på. Stenarna sitter på två resårband. 1.400:-

Här har vi fönstermosaiken. Den har varit slutsåld ett tag men nu har vi hela kollektionen hemma. Den har jag mixat med en silverkollektion som heter Animalandia. Ring (865:-), armband (1.900:-) och kreoler (950:-) med TOUS olika symboler som nyckelpigan, nallen, hjärtat, flickan och blomman.
Valentine för herrar. Samma ord som i hjärtat för tjejer fast orden är ingraverade i stål. En pyttediamant efter orden. Armbandet är ganska långt. Hänget kostar 570:- och manchettknapparna går på 865:-. Så det är inte en så himla dyr kollektion.
Ivy, från julen, hänger med fortfarande. Till den har det nu kommit en medaljong. Hänget som hänger över hjärtat i konen. Det är en öppningsbar medaljong och där inne kan man ha foto på sin älskling. medaljongen kostar 1.250:-
Här är ett fönster i silver och Muranoglas. Mycket fina färger.
Jag har inte blivit klar med guldfönstren än, förutom det här.
Här hänger alla hjärtan från taket, å frun gjorde det själv med hjälp av en superhög stege. Dessutom en dag då jag hade klackar på skorna och snäv kjol. Där stod jag och vinglade i takhöjd.
Så här ser det ut på nära håll.
Kollektionen som är i guld har diamanter på den lilla nallen också, till skillnad från den som är bi-laminerad.
På konen finns ett hänge i guld (4.600:-) och ett armband i guld (3.300:-).
Framför hänger ett par bi-laminerade örhängen (1.150:-)
och framför dem ett armband med silverkedja (1.450:-) och ett armband på nylontråd (1.000:-).
Bredvid ligger det minsta hjärtat i silver (865:-) och på halsen hänger det största hjärtat som är bi-laminerat (2.700:-) och nedanför samma storlek i silver (1.250:-).
Örhängena i silver kostar också 1.250:-

Inga kommentarer: